Mineraal Optimaal is een product van Optimus mineraal B.V.

Optimus mineraal B.V.  adviseert (agrarische) ondernemers  op het gebied van mest- en mineralen: van de regelgeving op dat gebied via het van het sturen op een efficiënt,  effectief en vooral duurzaam mineralengebruik. en het voldoen aan de wettelijke (administratieve) verplichtingen in het kader van de Meststoffenwet tot en met – wanneer het per abuis mis is gegaan – het adviseren en ondersteunen bij juridische procedures. Dit doen we op een praktische en op uw behoefte afgestemde manier. Meer informatie over de juridische aspecten van de Meststoffenwet vindt u op onze website mestboete.nl.

Daarnaast ondersteunen we agrarische ondernemers bi voeren van hun mineralenadministratie. Deze werkzaamheden hebben we verzameld onder de merknaam Mineraal optimaal. Meer hierover leest u op deze site. Naast een overzicht van deze werkzaamheden treft u op deze website ook actuele stukken en bijdragen aan die betrekking hebben op de onderwerpen en thema’s waar we ons mee bezig houden De meest recente ziet u hierboven. De  minder recente – maar wellicht nog wel interessante stukken – kunt u vinden onder de pagina ‘actueel‘ of via de zoekfunctie.

 

Treft u het antwoord op uw vraag niet aan dan kunt u uiteraard uw vraag voorleggen aan ons. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor het houden van een inleiding of het verzorgen van een bijeenkomst over de hier genoemde thema’s en onderwerpen. Dit kan via de pagina contact , het contactformulier hieronder of via de contactgegevens die daarnaast op deze pagina zijn gegeven.

 

Ik heb een vraag of opmerking: