Mest en de voorwaarden en de regelgeving van de Meststoffenwet zijn een belangrijk thema op veel agrarische bedrijven. Elk bedrijf is uniek, iedere ondernemer heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom bieden we binnen Mineraal Optimaal maatwerk: laten doen, samen doen of zelf doen (en een beetje meekijken) of combinaties daartussen.

Kortom: We stemmen wat wij doen, af op uw wensen en behoeften.

Wilt u dat we meekijken op de achtergrond als zekerheid of bij vragen? Prima. Wilt u dat we een meer actieve rol vervullen bij uw mineralenadministratie? Ook dat is prima! Wilt u juist dat we het voortouw daarbij nemen? Dat is uiteraard ook mogelijk. We werken voor u en daarmee op de manier die u het beste past.

Mineraal Optimaal werkt met het rekenprogramma Check van ComponentAgro, maar legt graag verbindingen naar andere software zoals CRV-mineraal en uiteraard Kringloopwijzer. We zijn er echter van overtuigd dat Check het programma is dat het meeste overzicht over alle sectoren en combinaties van sectoren biedt en daarmee voor ons de beste basis vormt om onze dienstverlening te starten.